Psalm 37v9 perquè els qui fan el mal seran tallats: però els qui confien en Jahveh, ells heretaran la terra. כִּֽי־מְ֭רֵעִים יִכָּרֵת֑וּן וְקֹוֵ֥י יְ֜הוָ֗ה הֵ֣מָּה יִֽירְשׁוּ־אָֽרֶץ׃

Data: 
2015-07-19, diumenge
Comentari: 

Psalm 37v9 perquè els qui fan el mal seran tallats: però els qui confien en Jahveh, ells heretaran la terra.

כִּֽי־מְ֭רֵעִים יִכָּרֵת֑וּן וְקֹוֵ֥י יְ֜הוָ֗ה הֵ֣מָּה יִֽירְשׁוּ־אָֽרֶץ׃

_____________________________________________________________________

Psalm 25v13 la seva ànima descansarà en el bé, i el seu llinatge heretarà la terra.

Psalm 37v22 perquè els qui ell beneeix heretaran la terra, però els qui ell maleeix seran exterminats.

Proverbis 2v21 Perquè els rectes habitaran la terra, i els perfectes hi romandran:

Proverbis 2v22 però els malvats seran exterminats de la terra, i els infidels en seran arrencats.

23-Isaïes 57v13 Quan cridis, que les teves col·leccions d’ídols t’alliberin. A tots ells se’ls emportarà el vent, un buf se’ls endurà: però el qui confia en mi posseirà la terra, i heretarà la muntanya de la meva santedat.

23-Isaïes 60v21 I el teu poble, tots ells seran justos, posseiran la terra per sempre: seran el lluc del meu planter, l’obra de les meves mans, per glorificar-me.

----------------------------------..------------------_____________________________________________________________________________________________________

Psalm 37v2 perquè aviat seran tallats com l’herba, i es marciran com l’herba tendra.

Psalm 37v11 però els humils heretaran la terra, i gaudiran de molta pau.

Psalm 37v29 Els justos heretaran la terra, i hi habitaran per sempre.

Psalm 37v34 Espera en Jahveh i guarda el seu camí, i ell t’exalçarà per heretar la terra: quan els malvats seran exterminats, tu ho veuràs.

Mateu 5v5 Feliços els dòcils, perquè ells heretaran la terra.

Psalm 34v16 La faç de Jahveh està contra els qui fan el mal, per esborrar de la terra el seu record.

Psalm 37v35 He vist el malvat ufanós, i s’estenia com un arbre nadiu frondós:

Psalm 37v36 però ha passat i, heus aquí, ja no hi és; i l’he cercat, però no ha estat trobat.

Psalm 55v23 Tu, oh Déu, els faràs baixar al pou de la destrucció: els homes sanguinaris i traïdors no arribaran a la meitat de llurs dies. Però jo confio en tu.

Psalm 101v8 Als matins destruiré tots els malvats del país: per tallar de la ciutat de Jahveh tots els qui practiquen iniquitat.

23-Isaïes 26v8 També en el camí dels teus judicis, Jahveh, t’hem esperat; el desig de la nostra ànima s’adreça vers el teu Nom i vers el teu record.

23-Isaïes 40v31 però els qui esperen en Jahveh renoven la força, alcen les ales com les àguiles, corren i no es fatiguen, caminen i no defalleixen!

Mateu 25v34 Llavors el rei dirà als de la seva dreta: Veniu, beneïts del meu Pare, hereteu el regne preparat per a vosaltres des de la fundació del món.

Mateu 25v41 Llavors dirà també als de l’esquerra: Aparteu-vos de mi, maleïts, al foc etern preparat per al diable i els seus àngels.

Hebreus 11v16 però, de fet, anhelaven una pàtria millor, és a dir, la celestial. Per això, Déu no s’avergonyeix d’ells, d’anomenar-se el seu Déu, perquè els havia preparat una ciutat.